Wednesday, June 6, 2012

Sateenvarjokampaus ja silkkimekko

Koska mikään ei ole loppukädessä niin tärkeää kuin minun kampaamokäyntini niin ---
Arvaatteko mitä, kävin tänään kampaajalla!

Tällä kertaa istahdin kampaamon jakkaralle jopa vartin varoitusajalla. Kampaajatäti näytti ja kuulosti pubiruusulta, mutta osasi käyttää saksia moitteettomasti. 
Kirjaa ei siis pidä tuomita pelkän kannen perusteella.

Mutta 56 euroa latvojen tasaamisesta?!?
Enkä siinä ajassa, 
vajaassa puolessa tunnissa, 
ehtinyt edes MeNaisia kokonaan lukea!


Aamukiireessä päälle valikoitui pitkähihainen silkkimekko. Mekon aavistuksen liian lyhyttä helmaa kompensoi oikein mukavasti aavistuksen liian syvään uurrettu kaula-aukko. 

*huoh* 

Jätin kuitenkin ne kymmenen sentin korot kotiin. 
Ja hullun kotirouvan lasit viimeistelevät toki asun kuin asun.

4 comments:

SuMi said...

Jarkyttava hinta.

Ja onnea tyopaikalla kaymisesta. Kotirouvana on kivaa :D

Päivi said...

Hinta oli kyllä aika jäätävä. Käsittääkseni kampaamoala kun sai muutama vuosi sitten vielä sen ALV-huojennuksenkin, se ei vain taida juuri asiakashinnoissa näkyä.

Kiitos onnitteluista, vaikka aloite työsuhteen päättämisestä ei kylläkään ollut omani. Tuotannollisista ja taloudellisista syistä jatkan siis myös tämän kesän kotona. Syksyllä sitten toivon mukaan jotain muuta, poikien aloittaessa englanninkielisessä päiväkodissa.

LauraIrina said...

Kiva asu sulla, ihan ilman niitä korkojakin!!
Hyvää kotikesäilyä, ja tervetuloa Suomeen!
Olipa älytön hinta. Mä kävin viime viikolla citydeal-kasvohoidossa Tampereella, ja kysäisin lähtiessä kampaajalta, joka toimi samoissa tiloissa, mitähän suunnilleen maksaisi ottaa muutama raita kasvojen ympärille kesän kunniaksi. Tämä asiakaspalvelun ammattilainen näytti ylhäisesti listalta kohtaa "Raidoitus, leikkaus, muotoonföönays 70 Euroa". Ja kun aloin vuolaasti ja iloisesti selittää, etten haluaisi leikkausta, ja raitojakin ihan vaan se viisi, että olisiko sille mahdollisesti mikä räätälöity hinta, niin tämä akkanen lausui "Se on sitten asiakkaan oma asia haluaako niitä raitoja viisi vai viisikymmentä, minä veloitan palvelustani tämän verran."
Mykistyin.

Vielä illalla pyörin sängyssä ja harmittelin, kun en ollut edes vastannut että "Siinä tapauksessa asiakas varmaan raidottaa päänsä jossain muualla." Vaikka olihan se sanomattakin selvää.

Sä ja Roisin Murphy ootte muuten ihan samannäköisiä.

Päivi said...

Ohhoh! Olipa vastassasi oikea asiakaspalvelun ammattilainen. Vähemmästäkin menee sanattomaksi.

Mutta tuo Roisin Murphy --- kiitos kohteliaisuudesta :)