Friday, December 2, 2011

Kaun/heudenhoitoa

Tiettyjä blogeja kahlatessa törmää aika usein meikki-, hiustenhoito- ja -laittovinkkeihin. Vastuuntuntoisena bloggaajana minäkin kannan nyt korteni kekoon.

Ylivoimaisesti kaikkein kultaisin meikkivinkkini on ---
--- Jos aamulla on kiire, älä tee mitään.
Ulkonäkösi on tällöin takuulla eksoottinen.

Myös hiuksille kannattaa olla tekemättä yhtään mitään.
Paitsi nyt ehkä pestä, parin päivän välein.
Aamu-unien arvostamisen takia olen tällä viikolla jättänyt jopa hiusten aamuisen harjaamisenkin väliin. Hiukset vain ponnarille ja menoksi. Näyttävät miltei kiharoilta.

Meikkaamatta ja hiukset hätäponnarilla voi vallan mainiosti käydä esikoulun, leikkipuiston ja ruokakaupan lisäksi esim. ostoksilla pikku ostoskeskuksessa. Ihmiskilveksi voi aina ottaa mukaan pari vilkasta pikkupoikaa niin boheemin luonnollinen ulkonäkö saa samalla luonnollisen selityksen --- jos siis kukaan sitä samaiselta kahden pojan vilkaasti liikkuvalta ihmiskilveltä huomaa.

Ja jos hiusten latvat alkavat hapsottaa, kampaajakäynnin varaamisen sijaan voi kylppärin kaappien uumenista kaivaa hätävarashampoot ja toivoa ihmettä tapahtuvaksi.

Mutta kuka urpå on keksinyt laittaa shampoon tuubiin ja hoitoaineen pulloon? Puolen kahdentoista aikoihin yöllä suihkussa on sitten hyvä ihmetellä että mitäs se "rinse" nyt tarkoittaakaan, kun ei pää vaahtoa.
--- Eikä edes suupielet.

Kuvaa luonnollisesta kaun/heudestani en tähän nyt laita. Joku raja sentään.

No comments: