Tuesday, March 20, 2012

Sitä sun tätä

Sugar muisti minua joku aika sitten suloisella, ystäväkirja-tyylisellä haasteella.
- Kiitos, Sugar!
Alla siis satunnaisia, tärkeämpääkin tärkeämpiä faktoja minusta:

Lempikukkieni kuva, ja vieläpä lempiväreissäni, napattu täältä.

Lempiväri: Oranssi, keltainen, turkoosi, limenvihreä. Ylipäätään pidän kirkkaista, iloisista väreistä, vaikka en niihin juuri pukeudukaan, paitsi kesällä. Mutta pojat pukeutuvat, kun äiti pukee. Vauva-ajoista aloitettu väriaivopesu on toiminut ja olen kierolla tavalla onnellinen, että Niilon lempivärejä ovat punainen ja oranssi. Pinkki ei kuitenkaan käy, koska se on tyttöjen väri.

Lempinumero: 3, 7 ja 21. Ja ei, en harrasta lottoamista, vain kertotaulua.

Paras juoma: Raikas lähdevesi ja Poland Springin kuplavesi. Makusyistä juomme pullotettua lähdevettä, jota sitten rahtaamme gallonan tai 10-litran kanistereissa kaupasta. Siinä sitä on bodausta kerrassaan! Ennen kuin ristiinnaulitsette luonnonvarojen tuhlaamisesta, niin oli meillä vesijohtoveden suodatukseen Brita-kannukin, mutta se on pakattu jo muuttokuormaan.

Facebook vai Twitter: Facebook. 

Intohimoni: Hyvä ruoka ja treeni = parempi mieli. Rakastan ruokaa ja sen laittamista ja siten dieetit ei vain ole minun juttuni. Ei, nälkäisenä minusta tulee kammottava ihminen. Jotta pysyn edes jollain lailla kuosissa, harrastan liikuntaa päivittäin. Hyvällä omallatunnolla syödyn pastalautasen ohella saan kovan kunnon ja hyvän mielen. Win-win-win, siis  :)

Lahjojen antaminen tai saaminen: Antaminen, vaikka toki saaminenkin on kivaa. Että *wink*wink* vaan puolisolle: jollain merkittävällä henkilöllä on huomenna syntymäpäivät ;)

Mieluisin kuvio tai muoto: Raita. Kuitenkaan se Marimekon tasaraita ei oikein iske, lieneekö sitten se paidan malli joka ei imartele. Lahjoitinkin muuton tohinoissa kaikki tasaraidat, pitkä- ja lyhythihaiset, naapurille.

Paras päivä viikossa: Perjantai. Viikonloppu yhdessäoloa, hyvää ruokaa, ulkoilua, treeniä ja muita uusia seikkailuja edessä.

Lempikukka: Tulppaani --- kukka joka tuo kevään.

Haaste lienee jo aika laajalti kiertänyt, mutta tehköön tämän siis kuka vain haluaa, vaikka uudestaan :D

No comments: