Saturday, June 25, 2011

Matalapainetta

Täällä sataa, kolmatta päivää putkeen. 
--- Ja minä mökötän.


Ensimmäinen sadepäivä ei vielä laukaissut kriisiä täydessä mitassaan. Pidimme kaveriperheen kanssa mukavat play datet, jonka jälkeen hyödynsin harmaan harmituksen siivoamalla talon lattiasta kattoon ja pesemällä pyykit. Illalla pääsin hoitamaan vielä kehoa ja mieltä puolentoista tunnin joogatunnille.
"Om..."

Toisena sadepäivänä harmitus alkoi muuttua heti aamusta aidoksi mökötykseksi. Kävimme poikien kanssa asioita hoitamassa ja ostoskeskuksen sisäleikkipaikalla leikkimässa. Illalla viiden kilometrin juoksulenkki vesisateessa. Ja hermot olivat tiukalla kuin viulunkielet.  
Mur-mur sentään! 

Tänään kolmantena sadepäivänä lapset ymmärsivät nukkua myöhään, joka hieman lievensi äidin aamumurjotusta. Kävimme kirjastossa, jossa oli meidän lisäksemme noin puoli kylällistä lapsia äitiensä kanssa. Kotona olenkin sitten lähinnä katsonut ikkunasta ulos, manannut, murjottanut ja mököttänyt. --- Ja komentanut lapsia olemaan hiljaa jotta äiti voi paremmin mököttää. Tunnin päästä lähdemme Town Faireille eli ulkoilmativoliin. Kumpparit ja sadetakki mukaan niin pääsee kivasti festaritunnelmaan. Vai juhannusko se nyt oli?  
Äyskis kuitenkin!

Kirjoittaja on 35-vuotias huonosti sadetta kestävä perheenäiti. Hän kaipaa joko henkistä goretexia tai sitten rehellistä auringonpaistetta, onhan nyt sentään kesä!!! 

No comments: