Thursday, July 21, 2011

Onnellinen perhe

Tervetuloa jälleen Pahvitalon Perheen virtuaaliseen taidegalleriaan. 
Tällä kertaa perheemme toiseksi nuorin taiteilija antaa taidonnäytteensä muotokuvapiirtämisen saralta.


Yllä taiteentekijän näkemys omasta itsestään. Aika näköinen, etten sanoisi. Huomatkaa erityisesti vetävä askel, iloisen keltaiset posket ja surffitukka. Omakätisestä signeerauksesta äiti on erityisen ylpeä ♥


Tässä taasen on taiteentekijän näkemys ruskeasta isistä (vasemmalla) ja harmaasta äidistä (oikealla). Jos näköisyys ei heti aukea, piirustuksen ylälaitaan on toki myös kirjoitettu selventävästi "DAD" ja "MOM". Käsialan selvyys saattaa jättää toivomisen varaa --- paitsi ei omalle äidille ja apteekkareille. Mielenkiintoista sikäli että äiti on aika "mess" ja jalkojakin on siunaantunut varmuuden vuoksi viisi kappaletta. Ehtiipä niillä sitten paremmin juosta kerkeväkinttuisen jälkikasvun perässä.


Tässä taasen on kuvattu veljesparin dynamiikkaa. Niilon omakuva oikealla ja näkemys Leosta vasemmalla. Leo muistuttaa aika paljon maapähkinää. No, Leo on nykyään kyllä aika usein ihan pähkinöinä, kiitos orastavan uhmaiän.

Siinäpä ne --- näytteet.
Kiitoksia käynnistä ja toivottavasti viihdyitte.
Tervetuloa toistekin!

4 comments:

Anna said...

Kyllä on komioita kuvia!!!! Ei muuta voi sanoa :D Mää kattelin kanssa joku aika sitten omia vastaavassa iässä piirtämiäni oma+perhepotretti kuvia. Näkösiä ovat hekin ;)

Henriikka said...

Hienoa näköistaidetta :D! Tässä näyttelyssä viihdyin, vaikka kovin innokas noin niinkuin museoissa kävijä en oo :D Kiitos!

Päivi said...

Olkaapa hyvä!
Tänään piirrettiin lisää omakuvia. Tällä kertaa jalkoja oli noin 20 kappaletta ("jotta pysyn paremmin pystyssä") ja käsiä toiset parikymmentä ("jotta voin kantaa kaikkia tavaroita").
--- Ja äippä on ihan ♥

Henriikka said...

Toisinaan tuo määrä käsiä ja jalkoja olisi kyllä tarpeen :) Ihanan ajattelevainen Niilo!