Monday, January 2, 2012

Läski

Tapasin joulun alla tätini. Tämä ikinuorekas 70+ rouva taputti tavatessamme takapuoltani sanoen:
- Sinä se Päivi olet pistänyt läskit liikkeelle.

Niin.
Kohteliaisuuden kuullessani mieleni teki sekä huutaa, lyödä että kirota.
Pitäydyin kuitenkin vaivautuneessa hymyssä. Vanhoja ihmisiä kun tulee ymmärtää.

Tuleekohan meistä kaikista vanhemmiten annikkeja?

5 comments:

Marianne said...

Naah, ole kiitollinen rehellisesta palautteesta. "Laskit liikkeelle" kuullostaa musta kylla niinkuin etta ei-laskia kommentilta. Jos han olisi sanonut etta "Sina se Paivi olet kerannyt laskia..." Annikkeja, hihii, toi on hyva.

Anna said...

siis mää sain tosta kommentista kanssa käsityksen että läskit on kadonnut jonnekin...hymmm... Mutta no joo, sieltä voi toki kyllä tulla ihan kumpi vaan kommentti. heh. Onko teillä kuinka pitkä pesti tällä kertaa siellä mantereella? Ja joko tiedätte mihin päin suuntaatte siellä?
Mukavaa aikaa sinne, ehkä tällä kertaa ehdin poikkeamaankin :D

Päivi said...

Jep, palaute oli rehellistä, enhän ole raskaana saati juuri saanut lasta. Tätini tuntien oli siis kiva kuulla, että näytän vähemmän kamalalta ;D

A: Pestin pituus saati kohde on vieläkin auki. Eiköhän tilanne silti parin kuukauden sisään selvinne. Että tervetuloa vaan :)

Henriikka said...

Hih-hah ja apua, mä voin niiiin kuvitella tuon tilanteen. Mutta tunnetustihan rehellisyys maan perii...onneksi tuon voi kuitenkin tulkita positiiviseen suuntaan, vaikkei kyllä mikään maailmankaikkeuden imartelevin kommentti olekaan (toisaalta sitä ei onneksi ko. tilanteessa usein odotakaan ;D)
Mutta vastauksena kysymykseen...ei, en usko, että meistä kaikista (kenestäkään) tulee vanhemmiten annikkeja, se tyyli on jäljittelemätön ja ainutlaatuinen!

PS. Ihania uuden vuoden seikkailuja teille sinne :D

Anna said...

no ilmoittele sitten kun selviää :D Ei sitä tiedä vaikka tulisin kohtuu piankin käymään. heh. olen menossa ostaan tällä viikolla ens kesän reissua ja mistä sitä tietää jos vaikka siinä samalla poikkeis kyläileen :)