Wednesday, January 4, 2012

Mona Lisa

Mieheni on valitettavan tarkkanäköinen. Keskustelimme tässä eräänä pävänä hänen havainnostaan kuinka vaimon purkkikasa kylppärissä on kasvanut ja kasvanut. Ja kasvanut. Iän ja ryppyjen funktiona.


Samalla myös naaman retusointiin ja yleiseen laittautumiseen kuluva aika on kasvanut kasvamistaan. Enää ei vain pestä ja mennä. Ovesta ei yksinkertaisesti pääse ulos ennen kuin aamumomsteri on häivytetty (paitsi jos on jo myöhässä esikoulusta).

Ainakin ne silmäpussit pitää sutia peittoon.
Ihan vain lähimmäisenrakkaudesta.


Naamaa pitää pestä ja puunata, kuoria ja kaapia. Ravita illalla tehotipoin ja yövoitein. Aamulla päivävoitein ja silmänympärysgeelein. Tasoitella primereilla, peitevoiteilla ja meikkivoiteilla. Puuteroida. Rajata. Sutia. Nyppiä. Taivuttaa. Sutia lisää. Ja pikkaisen tupsutella.

Hiuksetkin pitäisi ehkä föönata. Tai edes kammata.
No, onneksi on hätäponnari.


Muutaman telanvedon jälkeen peilistä katsoo itse Mona Lisa. 
--- Jonka tukka on pystyssä ja posket kiukkukukkasilla viimeistään juniorille rukkasia käteen pujottaessa.


Ovesta ulos ehtiessä Mona Lisan vaatteilla on usein joko kaurapuuroa tai räkää.
Because I'm worth it ♥

2 comments:

Sofia said...

Ihania meikkejä, tekis mieli tulla kokeilemaan! En tunne noita NARS-meikkejä. Minäkin olen kauneudenhoitotuotteiden orja....minkäs teet!

Päivi said...

Hih, se pieni arjen ylellisyys, vaikka vain kauneudenhoitotuotteiden parissa, suotakoon meille :) Suosittelen noita NARSeja, ankeista pakkauksista huolimatta ovat todella laadukkaita ja kivoja meikkejä.