Tuesday, January 31, 2012

Makeaa mahan täydeltä

Saimme sunnuntaina herkullisia tuliaisia Suomesta mieheni kollegan mukana.
Ruisleipää, lakritsia ja salmiakkia.

Salmiakkipussi säilyikin kaapissa --- jopa miltei vuorokauden!
Kummallista että salmiakkia, tuota herkkujen herkkua, ei vain voi syödä kohtuudella, pari namua kerrallaan. Allekirjoittaneen minimikerta-annos on se vähintään puoli pussia.
Kuva.
Lisäksi, mies toi kaupasta Ghiradellin suklaaruutuja, tummaa suklaata vadelmatäytteellä. Vaatimattomasti siis maailman parasta suklaata. Tunnustettakoon että meillä Fazerin suklaat saattavat homehtua kaappiin, mutta Ghiradellit eivät koskaan...

Kummallista kun tänä aamuna on sitten hieman höntti olo.
Makeiskrapula.

2 comments:

SuMi said...

Lakua menee aina pussillinen. Onneksi taalta saa ostettua pandan lakua, joka minusta on parasta lakua.
Ja fazerin suklaat saakin homehtua kaappiin ;)

Päivi said...

Tuore laku on kyllä ihanaa, mutta se on pussi on pakko säästää miehelle, perherauhan vuoksi ;)

Oletko jo löytänyt kaupasta Finncrispit, ehdat suomalaiset hapankorput? Maistuvat ruisleivän puutteessa todella ihanilta. Samoin Wasan näkkileipä on täällä ihan vakiokamaa. Kelpaa hyvin vaikka ruotsalaista onkin. Ja kelpaa ne Anna's Pepparkakoritkin :D