Saturday, January 7, 2012

Paratiisi

Oletko koskaan miettinyt mikä on sinun paratiisisi? Oletko niitä onnellisia jotka elävät unelmaansa vai kaipaatko jotain parempaa? Mikä estää sinua löytämästä sinne?

Eilen, tammikuun viidentenä, meillä tuli kuusi vuotta täyteen, paratiisia.
Ja se alkoi sanalla "tahdon" ---

Mitäköhän nuo norsut ajattelevat meistä?

3 comments:

Sofia said...

En tiedä onko tämä elämä paratiisia, sillä lailla on kun koko perhe on terve ja on ihana koti, ruokaa ja riittävästi rahaa. Kyllä välillä on huonoja päiviä ja paratiisi on kaukana, mutta jos se elämä vain paratiisia on, niin onhan se elämä vähän tylsääkin. Pitää tsempata ja kamppailla, jotkut enemmän kuin muut. Varsinkin me ulkomailla asustelevat naiset. Pidetään yhtä!

SuMi said...

Paratiisi, niin mika se on?
Elama taalla on ainakin tallahetkella kaukana paratiisista, mutta unelmaa taa on silti. Vaikkin joka toinen paiva revin hiuksia paasta ja mietin kuinka tyhma sita on, etta muuttaa kauas pois. Eikohan taa elo tasoitu, kunhan lapsukaiset paasee kouluun ja aiti voi kahden nuorimman kanssa lepuuttaa hermoparkoja.

Onnittelut haapaivan johdosta jos oikein ymmarsin.

Päivi said...

Tänks!

SuMi: kyllä se siitä helpottaa kun elämä asettuu uomiinsa. Me olemme yhäkin välitilassa, odottamassa tietoa milloin ja minne muutamme. Olen ehkä hullu, mutta minusta tämä on jotenkin hienoa, odottaa uuden seikkailun alkamista :)