Sunday, April 17, 2011

35-vuotias goottipunkkari

Kävimme tänään koko perheen voimin passikuvassa jatkoviisumia varten. Niilo onnistui näyttämään itseltään. Miehen kuva näytti railakkaan illan päätteeksi poliisiasemalla napatulta pidätyskuvalta. Minun kuvani aiheutti miehessä naurunremakan ja kommentin: "Tästä tulee ihan mieleen ne yläasteen goottipunkkarit, jotka valkaisevat naamansa puuterilla."

Goottipunkkari ja sen kalpea poika.

Great. Vaalean puuterin sijaan olin kylläkin käyttänyt sävyttävää päivävoidetta, joka lupaa antaa iholle luonnollisen päivettyneen sävyn. Ripsiin olin sutinut vedenpitävää bambimaskaraa, jonka bambituloksia vielä odotellaan, mutta ripsissäpysymistulokset ovat parasta goottiluokkaa = huonot.

Itsensä ylenmääräinen paahtaminen on toki passé, out ja so last season, mutta rajansa kaikella. Terve ulkoilmaihmisen väri kelpaisi myös tälle terveelle ulkoilmaihmiselle. 

Mutta ---

Tämä goottipunkkari tuli juuri viiden päivän toivioretkeltä aurinkoisesta Floridasta. 
Kalpeana. 

Samainen goottipunkkari on maannut viikon Karibian auringon alla ja palannut kotiin. 
Kalpeana. 

Goottipunkkari valmistautuu shortsikauteen itseruskettavalla, jotta lapset eivät peloissaan huuda "olmi!" ja vaihda kadun toiselle puolelle. 
Tosin Wikipedian mukaan olmikin tummenee auringonvalossa.

Onneksi kesän ja auringon myötä saan sentään pisamoita. 

Ja onneksi perheessä on kaksi rantaleijonaa, jotka ruskettuvat vaikka pilvisenä päivänä. Ja naureskelevat meille perheen olmeille.

No comments: