Wednesday, March 16, 2011

Maybe She's Born With It?

Kylläpä taas, kuten rakas isoveljeni sanoisi. Rouva on taas edustanut itseään ripsivärit poskilla, ja jo toisen kerran tällä viikolla, vaikka on vasta tiistai.

Odotan että vedenkestävä ripsiväri kestää aamusutaisusta iltapoistoon kutakuinkin siistinä. Mutta kun ei. Tämänpäiväisessä katastrofissa lieventävänä asianhaarana katsottakoon että pakkeleiden lopullinen leviäminen tapahtui 90 minutin hotjooga -tunnilla, noin 40 Celsiusasteen ihanassa hikilämmössä. Eilinen leviäminen tapahtui uintitunnilla, mutta minulla oli kyllä lasit päässä. Mutta leviäminen ei välttämättä vaadi edes urheilusuoritusta, normipäivä lasten kanssa riittää niin iltapäivällä peilistä katsoo vähemmän hellyyttävä pandakarhu.

Voisiko siis joku ystävällisesti kertoa onko olemassa urheilunkestävää ripsiväriä? Siis sellaista joka ei leviä heti kun vähän hengästyy? --- Tai edes elämänkestävää?

1 comment:

Henriikka said...

Kuulostaa tutulta, enkä ole siis toistaiseksi törmännyt sellaiseen normipäivän ja -elämän kestävään ripsariin, joka sietäis autuaan silmien hieromisenkin :D Kaiken lisäksi pitäisi olla inhimillisen hintainen, helppo levittää, ei paakkuja, ja, ja, ja... Vinkkejä otetaan siis täälläkin vastaan :)