Thursday, March 10, 2011

Something Silly???

Niilo pitää huomenna esikoulussa viikottaisen show-and-tell -esityksensä aiheesta "something silly". Ei siinä mitään, pojan pitää siis viedä annettuun aiheeseen liittyvä lelu tms. mukanaan ja pitää siitä luokan edessä esitys. Mutta tuo tämänviikkoinen aihe, "something silly", jotain hassua???

Kun Niilolta kysyi mikä olisi hauskaa, vastaus oli se tavallinen "minä-en-tiedä". Nykyään saman vastauksen saa kun kysyy mm. mitä teit esikoulussa tai oliko hauska päivä. Grauh!

Jälkikasvu heitti siis pallon vanhemmilleen. Valitettavasti vain poika-raasun molemmat vanhemmat ovat insinöörejä. Ja hassua kyllä, hassuus on siitä kaukana. Meillä molemmilla, sekä miehelläni -- huonojen vitsien mestarilla, ja minulla -- joka en koskaan kerro vitsejä (ainakaan mieheni mukaan), suti hyvin lahjakkaasti tyhjää. Hassuuden kun piti vielä mahtua puolen gallonan muovipussiin.

Keksimämme hauskuudet olivat lähinnä kai surkuhupaisia:
- merirosvohattu peruukilla (ei mahtunut pussiin)
- aurinkolasit
- rakennusmiehen suojalasit
- saha
- "Vie sinne äiti." (Että miten niin Tonilta irtoaa lähinnä hyvää läppää?)
- "Ei mitään, viet vaan itsesi sinne" (isä Niilolle) "Vähän vaikeaa mahduttaa poikaa siihen muovipussiin." (äiti isälle)

Isä ja poika valitsivat sitten rakennusmiehen suojalasit ja puisen stressilelun hassuiksi esineiksi, äitinä pesin käteni koko jutusta. Mahtaa olla hassun hauska esitys.

Surullista että Leolla ja Niilolla on niin epähassut vanhemmat.

No comments: