Saturday, August 27, 2011

Run Like a Girl

Tulipahan kysyttyä.

Applefest voitti sekä blogi- että FB-kyselyn. Näin ollen osallistun lokakuun 1. päivä elämäni kolmannelle puolimaratonille. Edellisestä kisasta on vain vierähtänyt sen kuusi vuotta... Että kiitos kaikille mielipiteensä ilmaisseille luottamuksesta, olisi se vitonenkin ollut ihan kova kisa :)

Pienenä takapakkina voidaan pitää sitä, että Applefest Half Marathon kieltää ehdottomasti kaiken viihde-elektroniikan käytön (eli iPod- tms. musiikkisoittimet) kisan aikana, kiellon rikkominen johtaa automaattisesti hylkäämiseen. Joudun siis kuuntelemaan toivon mukaan alle kaksi tunti omaa läähätystäni.

Toinen pikku-pikku takapakki oli eilinen pitkän lenkin yritelmä. Viiden kilometrin kevyen hölkyttelyn jälkeen vatsa kramppasi täydellisesti. Olin matkassa luonnollisestikin ilman kännykkää, joten tovi jos toinenkin tuli istuttua kiviaidan päällä lukua laskemassa ennen kuin pääsin kotiin. Kotona piti vielä varmuuden vuoksi kieriskellä vartti lattialla ennen kuin helpotti. OK, taustalla on ruuhkainen viikko, aivan liikaa kiirettä, kahvia ja --- stressiä.

Eh. Tämä kotiäiti stressaa. Liikaa muruja pöydällä? Vaiko lattialla? Hyvin menee mutta menkööt.

Mutta ---
Huomenna alkaa kuitenkin loma. Se on siis heippa Irenelle ja tervetuloa mm. näille:

Kuva: gonomad.com
Kuva: etraveltrips.com
Kuva: beautifulplacestovisit.com
Kuva: threecountyfair.com

Kuullaan siis reilun viikon päästä!
Siihen saakka voitte vaikka viihdyttää itseänne tällä ja miettiä missä mennään.

Ja murtomiehille ihan vain tiedoksi että asuntoamme vahtii mm. tulta ja tappuraa oleva amerikansisilialainen täti. Eikä noista Ikean huonekaluista oikein ole edes varastettavaksi. Sori.

1 comment:

SuMi said...

Hyvää matkaa lomaa!