Sunday, September 11, 2011

Käs'veska

Sain eilen puhelun veljeltäni Suomesta. Hän kertoi kuinka äitini ainut (!!!), nyt jo edesmenneeltä kummitädiltäni saama käsilaukku oli tullut tiensä päähän. Tilalle pitäisi löytää uusi veska. Musta ja mielellään nahkainen.

Vaikka veljessäni onkin kaikkien alojen erikoisasiantuntijan vikaa, käsilaukkuja hän ei tunnustanut osaavansa. Niinpä pikkusisko ja äidin ainut tytär valjastettiin asialle.

Ja minähän tartuin heti toimeen. Äiti todellakin ansaitsee jotain kaunista ja tyylikästä, arjen pientä luksusta, vaikka vain Osuuskaupassa käymiseen.

Alla tämänhetkinen kolmen kärki. Mikä miellyttää teidän silmäänne eniten, siis jos veska keikkuu pahvitalolaisille rakkaan mummon käsivarrella?Kuvat: eBay, Shopbop.

4 comments:

Ti said...

Mummolle laukku. Mielestäni keskimmäinen tai ylin. Hmmmmn... Aavistuksen vaaka kääntyy keskimmäisen puolelle, sillä siinä metalliosat ovat hillitymmät ja laukun muoto on kauniimpi.

Anna said...

hymmm...täällä Turussa kallistun ylimmän suuntaan =)

Henriikka said...

Hmmmmmmm....asiaa ja vastaanottajaa tarkasti tässä mietin, vaaka kallistuu täällä myös tuohon ylimmäiseen :)

Päivi said...

Kiitosta kommenteista! Ylin laukku hivelee kyllä omaakin silmää, mutta katsotaan onko eBay suosiollinen sen saamiseksi :)