Saturday, September 17, 2011

Täydellisen käs'veskan metsästys jatkuu

Äidilleni sopivan käs'veskan metsästys on jatkunut tällä viikolla asiaan kuuluvalla intensiteelillä.

Aikani laukkumarkkinoita ja eBayta tutkailtuani totesin jotta aitoa ja kohtuuhintaista merkkilaukkua ei ole olemassakaan. Maailma on niin väärennöksiä pullollaan, että jos diili kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei sitä ole. Ja väärennöksiin en halua sotkeutua millään muotoa, en edes "vahingossa".

Saadakseni lisätietoa laukkkutarpeesta, haastattelin vielä itse äitiäni ja poikien mummoa siitä unelmien veskasta. Äitini on järki-ihmisiä ja merkillä ei hänelle ole väliä. Toiveissa oli mustaa, aitoa nahkaa, kännykkätäsku ja paljon vetoketjullisia taskuja.

Että tommosen minä nyt sitten tänään kaivoin, järkivalinnan merkiltään B. Makowsky. Laukku on kaikin puolin OK, hyvää nahkaa laadukkain yksityiskohdin, mutta en osaa sanoa onko se nyt oikeasti "se oikea", joku siinä tökkii. (Varmaankin se että se ei ole Marc by Marc Jacobs -lempimerkkiäni ;)Niin että onko se hyvä??? Laittaisitko sinä sen Savossa asuvan karjalais-mummon olalle?
(Kuvat ovat vähän sinne päin, pahoitteluni.)

 Varmuuden vuoksi vahtaan kuitenkin vielä silmä kovana erästä Coachin kassia:
-

Tämä laukku vaikuttaisi lyhykäisyydessään täydelliseltä. Valitettavasti sen valmistus on kuitenkin lopetettu, joten ainoaksi mahdollisuudeksi jää naarata veskaa juurikin sieltä, eBaysta. Ihanasta kärsimättömien ihmisten kauppapaikasta ;)

1 comment:

Henriikka said...

Voisin kuvitella, että kyseinen saaja olisi onnellinen ja tyytyväinen tuosta laukusta :) MUTTA ymmärrän, että täydellisen laukun etsintä on todellisen vaikeaa, koska täydellistä ei ole taidettu tehdäkään, ja kuitenkin haluaisi varsinkin tärkeälle äiti-ihmiselle antaa tarpeisiin täydellisesti sopivan laukun...hmmmmmmmmmm...... ;)