Friday, February 24, 2012

Tonni

Kuva: Nike.
Eilen tuli tonni täyteen ja vielä 7 kilometriä päälle.
Että mitäkö?
No sitä kello kädessä lönköttelyä, hölköttelyä, kipittämistä, juoksemista ja jopa pinkomista.
Olen siis viettänyt 104 tuntia omaa aikaa sitten heinäkuun alun.
Ihanaa!

Vuodenvaihteen jälkeen lisäsin treenikartalle lisää lihaskuntoa täältä. Treenit ovat sopivan lyhyitä ja intensiivisiä, ja ennen kaikkea tehokkaita. Nykyään aikuisten oikeat punnerrukset sujuvat puhtaasti varpaat lattiassa ja tämä rimpulakäsi jaksaa jopa vetää leukaa. Tai siis yhden leuan. Ja tauon jälkeen toisen. Ja kolmannen. Ja Killer Workout  sujuu alle 5:50.

HIIT lihaskuntotreenin lisäksi olen kiusannut itseäni myös intervallitreeneillä juosten. Pyrin kerran viikossa-parissa vetämään "3 minuuttia kovaa - 2 minuttia kovempaa - 1 minuutti vieläkin kovempaa" -sarjan 5 kertaa putkeen. Mitä lie pseudovaikutusta, mutta ihan kuin hapenottokyky olisi parantunut.

Uintirintamalta reportoitakoon että Leo osa jo uida. Sikäli mikäli uintitaidon määritelmä on pysyy hetken jos toisenkin pinnalla ilman ulkopuolista apua. Poika on taidosta innoissaan :)

2 comments:

SuMi said...

Vau!
Minäkin vihdoin löysin kohtuuhintaisen kuntosalin, kohtuumatkan päästä ja sain vielä kaverinkin sinne. Jee!

Päivi said...

Jee! Hyvä juttu!
Itse olisin ainakin ilman treenejä aivan sekopää. Eikä täällä tätä hyötyliikuntaakaan oikein kerry, juniori kun on vielä liian nuori (laiska) kävelemään, mutta (omasta mielestään) liian vanha rattaisiin.