Friday, October 7, 2011

Lisää saapastelua

Saappaat tekevät asun kuin asun.

Tai niin ainakin haluan itselleni uskotella. Tiedä sitten muuttavatko ne myös kals... siis legginsit näyttäytymiskelpoiseksi vaatekappaleeksi. No, omassa pihassahan sitä voi tepastella lasten perässä vaikka pyjama päällä. Alasti patsastely saattaa tuoda poliisit paikan päälle...

Mielenkiintoista sinänsä, paikalliset alkuasukkaat käyttävät pyjamaa julkisesti asioidessaan ilman mitään häpeän tunnetta. Menneenä talvena, käydessäni illalla uimassa, hallilla pyörivien teinien vakiounivormu tuntui olevan flanelliset pyjamahousut ja Uggsit. Teinit nyt jotenkin vielä ymmärtää, mutta kieltämättä jähmetyin tavatessani nelikymppisen soccer momin ruokakaupassa paavo pesusienet jalassa.

Näihin, kaikkien tyylitietoisten kauhistuksiin, en halua sen kummemmin tässä ottaa kantaa. Joko näitä muuten saa Suomesta? Jos ei, pitäisiköhän minun alkaa tuomaan näitä? Hihallisten huopien ja lemmikkityynyjen kanssa?

No joo, alla siis kylmenneen ilman innoittamana jälleen pari maailman parhaita saappaita. Ja vakio harmaa rätti kaulassa. Onneksi muut asusteet ovat taas kunnossa. Huomatkaa kuitenkin Niilon hyvin uusi-englantilainen kansallispuku: fleece ja shortsit. Itsepähän puki. Eikä iltapäivän +15 enää niin jäätävältä tuntunut.
No comments: