Friday, October 28, 2011

Väriä ripsiin

Keväällä peräänkuulutin hyvää vedenkestävää ripsiväriä. Sainkin postaukseen liittyen muutamia hyviä vinkkejä, kiitos niistä!

Loppukesästä löysin kuitenkin, pyytämättä ja yllättäen, ihan itse tällaisen ripsien mahtituotteen. Olen testaillut sitä miltei päivittäisessä käytössä kohta kolme kuukautta ja hyvin toimii. Ei valu silmiin lenkillä eikä leviä poskille joogassa.
Haluatteko tietää mikä se on?

Se on Revlonin Customeyes Waterproof Mascara.
+ Pysyy hyvin kovassakin menossa.
+ Hyvä koostumus, eli levittyy hyvin ja tasaisesti.
+ Hyvä harja, eli helppo levittää siististi. Bonuksena vielä tuo "custom" ominaisuus, eli harjaa säätämällä ripsistä saa joko dramaattiset tai hyvin erotellut.
+ Kuivuu nopeasti, eli ei sottaa. 
+ Ei jämähdä ripsiin, eli lähtee hyvin vedenkestävän silmämeikin puhdistusaineella (käytössä ollut sekä Lumenen että Sephoran puhdistusaine).
+ Riittoisa, eli samasta purtilosta sutii useammankin kuukauden laadun kärsimättä. Muistattehan silti että ripsiväri ei säily hyvänä kuutta kuukautta pitempään.
+ Hinta kohtuullinen, eli alle 10 taalaa.

Pikaisen Googletuksen perusteella en osaa sanoa saako tuotetta Suomesta. Jos saa niin kannattaa kokeilla. Maailmalla tuote on saanut aika ristiriitaisen vastaanoton, mutta minulla se on toiminut arkikäytössä vallan mainiosti, jopa paremmin kuin Lancomen Definicils.

1 comment:

Henriikka said...

Mulla oli kans täydellisen ripsarin etsintä menossa. Vajaa kuukausi sitten löysin sen, tai ainakin aika lähellä täydellisyyttä mennään :D Ystävän vinkistä päätin koittaa Cliniquen lash power mascaraa ja tyytyväisenä sitä aamuisin sipaisen ripsiini. Ja olen muuten tyytyväinen myös iltaisin, ripsissä on edelleen väriä päivän liikunnan ja touhun jälkeen, lämpimällä vedellä lähtee sellaisina hitulaisina, ei siis sotke pyyhkeitä :). Hinta kaupoissa kyllä hiukan kirpaisee, mutta laivalta löytyi alle 20€